2009. április 8., szerda

Peyote

Amikor ez a nyaklánc és karkötő készült, még nem is tudtam, hogy a minta neve amivel dolgozom a peyote. Sok képet láttam, amin különböző geometrikus formák kialakításával készültek el a csodaszép alkotások, így én is elkezdtem kísérletezgetni. Ez lett belőle. A karkötő nem saját ötlet, de sajnos nem emlékszem már, hogy hol láttam ehhez hasonlót, különben megemlíteném (ezért ha valaki ráismer, szóljon). Mindenesetre köszönet érte! Készült egy fülbevaló is, ami kiegészíti ezt az egyébként nem szettnek szánt szettet :), de még nem sikerült jó fotót készítenem róla.



11 megjegyzés:

Unknown írta...

Nagyon ügyes vagy!! Ez már profi munka!:) És a színek egyenesen varázslatosak! Gratulálok!

Tiszi írta...

Szerintem is csodaszép ez a szett!!! :) A karperec meg szerintem KKriszta ötelte alapján készülhetett. Legalábbis nála láttam hasonló 6szögeket. :)

Orsi írta...

Köszönöm szépen lányok és akkor ezek szerint KKrisztának is! :)
Tiszi! Nagyon örülök, hogy Te is idetaláltál, nagyra tartom a Te munkásságod is! :)) Imádom a befoglalásaidat, a horgolt alkotásaidat! Én is nagyon szeretnék megtanulni horgolni, de azt képről nem lehet úgy, mint más mintát. :(

Maya írta...

Nagyon tetszik nekem is, klassz színek, jó formák, gratulálok, ne hagyd abba :-)

Orsi írta...

Köszönöm! Nem fogom, ígérem, csak most tele vagyok félkész munkákkal, azért nem raktam fel mostanság semmit, de igyekszem! :)

Alexandra írta...

Your bracelet and necklace are both very nice!!

Orsi írta...

Thank you very much! :)

Elle írta...

Hi. You do very nice things. Congratulation.

Orsi írta...

Thanks a lot!

memo írta...

Gyönyörű ez a szett! Különösen a nyaklánc tetszik! Profi munka! Tudom, hogy nem mostani darab, de tényleg gyönyörű!

Orsi írta...

Köszönöm! :) Igen, tényleg ezeréves darabok. Jó érzés feleleveníteni, hogy miket is fűztem legelőször ezzel a technikával :)