2009. április 6., hétfő

Szuvenír

Ahogy azt már korábban megmutattam, Velencében szebbnél-szebb üveggyöngyök és a belőlük készült ékszerek kaphatóak. Egymást érik a muránói kincseket árusító boltok, az ember a bőség zavarában nem is tud választani közülük. Én is így voltam ezzel, viszont a nagy válogatás, nézelődés közepette megakadt a szemem egy gyönyörű medálon. Mivel nem vagyok egy "szívecskés" típus, nem vettem meg (miután vagy tíz percig filóztam a polc előtt állva), de a huszadik kis utcácska, boltocska elhagyása után sem bírtam kiverni a fejemből. Párom (aki pontosan tudta mi jár a fejemben...) bíztatott, hogy forduljunk érte vissza, én meg csak azért imádkoztam, hogy talájuk meg újra a boltocskát, és hogy ott legyen még Ő. Megtaláltuk, ott volt. Befoglalást nem igényelt, olyan csodálatos önmagában is, de egy láncocska kellett hozzá a selyemzsinór helyett.

2 megjegyzés:

Hajnal írta...

Valóban csodaszép a medál:-)Nekem is nagyon tetszik!!Remélem egyszer én is eljutok Velencébe,és vehetek magamnak egy ilyen szépséget!!:-)

Orsi írta...

Velencét csak ajánlani tudom, és már pici pénzből is meg lehet járni, viszont örök élmény marad! A város is, és a sok üveggyöngyike + ékszer. :) Egyszer nézd meg!