2009. december 26., szombat

7 dolog rólam

Henitől kaptam ezt a díjat (köszönöm szépen!), ami azzal a feladattal jár, hogy 7 dolgot meg kell osztanom magamról. Gondolkodtam, mit is írjak? És hogy? Pozitívat vagy negatívat? Fontosat vagy kevésbé fontosat? Röviden írjak vagy hosszan, viccesen vagy komolyan? Aztán úgy döntöttem, megpróbálok mindent egyszerre (ez is jellemző rám...) :

1. Mérleg vagyok és bár nem olvasom a napi/heti/havi horoszkópokat és amióta benőtt a fejem lágya, nem hiszek az efféle hókusz-pókuszokban, azért abban találok némi igazságot, hogy az azonos csillagjegyű embereknek vannak hasonló tulajdonságaik (és ez nem jelenti azt, hogy csupán 12-féle ember létezik...). Szóval én törekszem a rendre és a harmóniára, ami nem könnyű és állandó egyensúlyozással jár. Nehezen hozok döntéseket és mindent jó alaposan "megrágok". Elfogadtam, hogy a dolgoknak nem csak egy oldaluk (nézőpontjuk) van.
2. Szeretek egyedül lenni (és igénylem is), ugyanakkor jó érzés társaságban, barátokkal összeülve megbeszélni az élet nagy dolgait.
3. Imádok utazni, legszívesebben bejárnám a világot, hosszabb ideig letelepedve egy-egy országban, megismerkedni idegen kultúrákkal, mégis otthon érzem magam a legjobban (mint sokan mások is) és néha azt kívánom, bárcsak sose kellene kitenni a lábam a kis kuckómból.
4. Kicsit hipochonder vagyok, nagyon félek a betegségektől, de erős vagyok, pozitívan gondolkodom és megküzdök mindennel ami az utamba kerül! :)
5. Édesszájú vagyok és hízékony. Az életem állandó küzdelem a kajákkal és a kilókkal (és nem mindig sikeres...). De könyörgöm, hogy van az, hogy mások fél disznókat esznek meg egy étkezés alkalmával, mégis cérnavékonyak maradnak, én meg ha odafigyelek, akkor is hízok a víztől is????? Igazságtalanság...
6. Álmom egy kis kertes házikó, család, kutyák, macskák, zöld pázsit, hintaágy, virágok...nyugalom. Egyszer majd, ha eljön az ideje...
7. Kb. egy éve vettem először a kezembe gyöngyfűző tűt (hogy én milyen idétlenül fogtam!), azóta teljesen a rabjává váltam. Örülök annak, amit már tudok, viszont szüntelenül fejlődni vágyom még, még, még. Ami szintén nagyon boldoggá tesz az az, hogy megismerkedtem sok, kedves alkotótárssal, jó érzés ennek a hatalmas, virtuális csapatnak a tagjának lenni (különösen olyankor, amikor nehezen viselem a valódi világot). Köszönök Nektek mindent!

(Na, ez nem lett rövid...)

Akiknek én továbbadom a díjat és a feladatot ( 7 embernek kell, gyorsan körbe fog érni a játék :)) azok: Maya, Alíz, Éci, Ági, Zera, Kirszti és Adrienn!

5 megjegyzés:

Maya írta...

Köszi Orsi, hogy ismét játszani hívtál :-) Úgy emlékszem egyszer már körbejárt ez a játék, és engem is "kipécéztek". Itt is van, http://mayagyongyei.blogspot.com/2008/12/kipcztek-i-have-been-tagged-me-han.html
Megnézem, azóta változott-e valami, hmmmm.

Orsi írta...

Ok! Köszi! :)

kirszti írta...

Köszönöm ismét :) Már dolgozom a megoldáson is... bár nagy leckét adtál:)

LUJZA Gyöngyei írta...

Köszönöm, hogy gondoltál rám! :) Hmmmm... eléggé feladtad a leckét, de igyekszem összeszedni magam :). Egyébként nagyon jó kicsit többet is megtudni a másikról a játék által.

Zöldgyöngy írta...

Nekem is feladtad... :) De megbírkóztam a feladattal, köszi! :)