2010. április 9., péntek

Nem tűntem el...

...csak mostanság nincs túl sok szabadidőm (vizsgák, új munkahely :D, elintéznivalók, egy kis calici vírus :) ...stb.), és sajna szerintem ez még egy ideig így is lesz, de hát új kihívások, új feladatok várnak most rám! :) Addig is, régi szokásomhoz híven megmutatom a legújabb Meskás szerzeményeimet (bár a nyaklánc nem annyira új, és elég viszontagságos úton jutott el végre hozzám "hála" a Magyar Postának..., de én még szerencsés is voltam, hogy egyáltalán megkaptam...).

Szóval, csodás, szerelmetes nyaklánc
Kricsár Ancsától (nagyon rég kinéztem már és amikor Ancsa leakciózta nem tudtam nem megvenni, aztán meg izgultunk, hogy előkerül-e a Postáról, de röpke 3 hét alatt meg is lett! :)).Bohókás, vidám, tavaszi tatyó (új munkát megünneplős :)) Zsukkától.
Imádom!

Köszönet értük!

9 megjegyzés:

jucii írta...

Micsoda szépségeket szereztél be :-) Régen jártam Nálad, sajnos, de látom, hogy megújult a design, és 3 oszlopos!!! :-) Nagyon jó lett :-)
Ja és az előző bejegyzésedben a fánkos nyaklánc nagyon-nagyon csodaszép :-)

Orsi írta...

Köszi! Sajnos nekem sincs mostanában időm a blogok böngészésére (sem), mint ahogy írtam is, pedig az olyan jóóó! :)
Igen, végre át mertem alakítani 3 oszlopossá a blogomat, és szerencsére nem tűntek el a bejegyzéseim, a rendszeres olvasóim...stb. (mert eddig ettől féltem, úgyhogy az átalakítás előtt mentettem, próbablogot csináltam, mentettem...:) így vagy 2 napig el is tartott az új desing kialakítása :D), bár a számlálómat most nem látom, de remélem ez valami központi hiba csak, és megoldódik hamarosan...

Anikó - Gyöngyszerelem írta...

Gyönyörűséges portékákat vásároltál! :) Viseld, hord őket egészséggel! A vírusból mielőbbi gyógyulást, az új munkádhoz, vizsgákhoz hatalmas sikereket kívánok Neked! :)

Piky73 írta...

Fantasztikus az új külsőd!!! És sok sikert az új munkádhoz!!!

Puszi,

Niki

Las Creaciones de Boricua írta...

Very unique!!! great!!!

Piky73 írta...

Van egy kis meglepim a számodra :) Kukkancs be hozzám :)

LUJZA Gyöngyei írta...

Én is hagytam egy meglepetést a blogomban, nézz be hozzám! :) Alíz

Orsi írta...

Köszönöm! Nagyon aranyosak vagytok!

Tündrüs (Jákóiné Klárik Tünde) írta...

Kukk be l. sz. a blogomba, nekedvalót találsz. Tündrüs