2012. szeptember 10., hétfő

Életjel

Sziasztok!
Már az előző bejegyzés kommentjeinél is írogattam, de írok itt is külön, mert olyan sok kedves és aggódó üzenetet kaptam/kapok, hogy szeretnék egy kis életjelet adni.
Szóval: köszönöm Nektek, hogy vagytok, hogy jöttök, hogy írtok, hogy vigasztaltok, hogy támogattok, hogy erőt adtok, hogy visszavártok, hogy szerettek...köszönöm!!!
Az elmúlt hónapokban hegedtek a sebek, jobban vagyok kicsit és ezt Nektek is köszönhetem. Sokat gondolkodtam, olvasgattam a soraitokat itt és a mail fimókomban is, és teljesen igazat adok Nektek abban, hogy nem arra a pár emberre kell figyelni, akik bántanak, hanem arra a sokra, akik szeretnek. Nagyon jót tettetek a lelkemnek és nem bántam meg, hogy kiírtam magamból azt, ami a szívemet nyomta (mégha konkrét példák nélkül is), hisz nagyon szomorú voltam, az önérzetemben bántottak meg, de nem én voltam az első aki ezt megtette és szerintem nem is én leszek az utolsó.


Az alkotás sem megy még úgy, mint régen (de azért mostanság már több kedvem van, mint az elmúlt időszakban), mert a privát gondjaim még mindig megvannak, és épp emiatt bármennyire is szerettem volna, de sajnos a versenytől is visszaléptem, vagyis átadtam a helyem valakinek, aki részt tudott venni rajta. Akármennyire szerettem volna megcsinálni, teljesíteni, nem a megfelelő életszakaszban kaptam ezt a nagyszerű és rendkívül megtisztelő felkérést, és sajnos nem tudtam kellőképpen koncentrálni rá. Talán majd egyszer máskor, ha rendben lesz a lelkem és a körülöttem lévő dolgok is. A magyar lányoknak mindenesetre gratulálok, fantasztikus alkotások kerültek ki a kezeik alól!

Amit megmutatok most, az az előző bejegyzésben megemlített cserebere ékszer. Hónapokkal ezelőtt ismét cserét beszéltünk meg Andreával. Ő egy bőrös karit szeretett volna tőlem én pedig egy medálkával szetté egészítettem (alsó kép). Amit én kértem, és kaptam is, azt pedig itt láthatjátok szintén (ugye milyen gyönyörű?). Köszönöm szépen Andrea, imádom őket!

Igyekszem ismét alkotgatni (rehabilitálódni), és jelentkezni újra.
Ja, és nagyon köszönöm a Beads Perlesnek, hogy gondoltak rám és más fantasztikus magyar gyöngyöslányra, kedves meglepetés volt!


Karkötő inspiráció: Patrizia Tager. Thank you!

46 megjegyzés:

Schnappy írta...

Csodás szettek, nagyon-nagyon tetszenek! Sajna én is eltűntem mostanában a gyöngyökkel, de remélem a téli nyugis időszakban újra elkap az ihlet!:)

Orsi írta...

Köszönöm szépen!

Zsu írta...

Nagyon szépek lettek, nagyon tetszenek :)

Bandrea's Beads írta...

Drága Orsi!!
Örülök, hogy újra itt vagy!! Nagyon hiányoztál!!! Köszönöm, hogy a cserénket mutatod meg, visszatérésed alkalmából!!! Imádom ezt a szettet!!! puszi :-)

Kisnyul / Andi írta...

Szépséges szettek! Örülök, hogy újra blogolsz!

Lakota mágia írta...

Mindkét ékszer fantasztikusan szép, "jó csere"!!!
:-)
..örülök, hogy újra itt vagy kicsit!!!
:-)))

Mia írta...

Welcome! Csak így tovább! Gyönyörűséges szettek! Mondjuk én az alsóért vagyok oda, mert hímezni nem tudok... de Andrea karija is fantasztikus, tuti színekkel! Gyere csak!

Szelini írta...

Csodaszép ajándékok, mindkettő nagyon tetszik. Kívánom, hogy mielőbb rendeződjenek a dolgaid, és újra örömmel, szívvel-lélekkel tudj alkotni.

Illésné Klementisz Angéla írta...

Szuper jó, hogy újra hallhatunk rólad! Mindkét szett meseszép, de a varrott talán azért kedvesebb nekem is, mert a gyöngyhímzéssel még nem próbálkoztam :)

Orsi írta...

Köszönöm szépen, örülök, hogy jöttök még hozzám ennyi kihagyás után is!

Merchuca 55 írta...

Todo es espectacular.

Noelia írta...

Maravilla todo , son preciosos, me encanta el colgante y el brazalete turquesa...Un saludo.

LUCY írta...

Espectacular, un magnifico trabajo....

Panka gyöngye írta...

:))))Nagyon boldog vagyok,hogy visszatértél!!!Hiányoztak az ékszereid!!Bár azért láttam a háttérben belőle,szerencsére:) Olyan nélkülözhetetlen része vagy ennek a rétegnek,hogy el sem lehet mondani!!!Maradj köztünk és alkoss kedvedre,az majd feledteti a hétköznapok gondjait is!Jó döntést hoztál:)Szuper a cserétek,mindkettőtöké gyönyörű lett!
A miénket sem felejtettem el,majd újratárgyaljuk.))Puszillak és még egyszer,nagyon örülök,hogy itt vagy:)

Orsi írta...

Nagyon szép a szetted! Örülök, hogy újra alkotsz :-)

Erga írta...

Kedves Orsi! Nagyon örülök, hogy újra hallok felőled,nagyon hiányoznak a szépséges munkáid, remélem hamar visszatérsz közénk. Én nagyon várlak. Ezek az ékszerek is fantasztikusak, amit most feltettél nagyon tetszenek. Mindig is imádtam nálad nézelődni akkor is benézek ha nincs fent újabb darab, mert a régiek is elkápráztatnak. Regenerálódjál és gyere mihamarabb vissza, várlak szeretettel.

Réka írta...

Örülök, hogy újra itt vagy! Mindkét szett gyönyörű!

Farci írta...

Üdv ITT! :))
Szép csereberék! :)

Mimmo-gyöngy írta...

Szia!
Nagyon szépséges mindkettő!!és Nagyon örülök, hogy újra itt vagy!!

Edit írta...

Nagyon-nagyon örülök, hogy itt vagy!!!!!!! :) Csodás ékszerek!!!!!

Maya írta...

:)) jó újra látni!!!

Cristina írta...

La inspiración no te ha faltado, es una maravilla!!!

Gabessz írta...

Kedves Orsi! Őszintén örülök, hogy újra itt vagy! Kívánok neked erőt, jó kedvet és minden elképzelhető jót! Nagyon tetszk a hímzett szetted!

Kaszás Ildikó írta...

Orsi !!
Húú.......!!!!!!
Nagyon örülök neked !!!!!!!!!!!!!!!!!
Jó végre jó hírt hallani !!!!!!!!!
Már sokat gondoltam rád én most csak ritkán ülök a gép mellé de rögtön megláttam a bejegyzésed és nagyon jó érzés volt !!!!!!!
Most egy kicsit én vagyok negatív hangulatban és nincs kedvem nagyon blogozni sem, de ennek nagyon megörültem hogy te kicsit jobban vagy !!!!!!!!!!Csak így tovább !!!
Fantasztikusak az ékszerek amit kaptál és amit te készítettél mind mind nagyon gyönyörűségesek !!!!!!!!

Berjo írta...

Gyönyörűséges ékszerek mindkét részről!! Én is nagyon örülök, hogy azért már gyöngy is került a kezed ügyébe, remélem, egyre többször teszed ezt meg, és mutatod meg a munkáid!

MICA írta...

Hű, de jó, hogy itt vagy megint!!!!!!!:)

Las Creaciones de Boricua írta...

Beautiful beadwork!!!!!

Unknown írta...

Gyönyörűek az ékszerek (mindkettőtöké)
Gratulálok!!!

Kiss Antalné írta...

De jó, hogy újra vagy!:)

Csillus írta...

Csodás ékszerek.....örülök hogy itt vagy...!!!

Györgyi írta...

Nagyon szép mindkét szett! Örülök, hogy újra itt vagy, mert nagyon jó nézegetni a gyönyörűséges alkotásaidat!

Blacklady írta...

Hi Orsi,
wow, so great works, very very beautiful....The colors are very great.
greetings
karin

Timi írta...

Végre, végre :D
Örülünk, hogy itt vagy! Kell a pihenő előbb-utóbb mindenkinek :D

A csere ékszerek pedig gyönyörűek, ilyenkor csak irigykedem, és várom mikor akarnak velem is cserélni :D

Mézesmama írta...

Mindkét "ajándék " gyönyörű...de a medálodtól teljesen oda vagyok...valami esszméletlenül gyönyörű!

Orsi írta...

Köszönöm a kedves szavakat!
Muchas gracias!
Thank you!

Tündrüs (Jákóiné Klárik Tünde) írta...

Andinak is írtam, hogy mindketten remekeltetek ezekkel a gyönyörűségekkel. Ugye jössz már gyakrabban is????? Pleeeease

Kaszilva írta...

Kedves Orsi!
Nagyon örülök, hogy visszatértél!
Olyan jó hallani felőled!

Silvì írta...

Wow! What wonderful jobs! Brava

Liza írta...

Csodaszépek! De jó, hogy itt vagy!
Remélem hamarosan teljesen visszatérsz közénk!

LUJZA Gyöngyei írta...

Jó újra látni a tipikusan és felismerhetően egyedi Orsi-féle alkotásokat. :) Én is voltam már olyan helyzetben, hogy idő kellett az életem rendbe tételéhez. Ahogy kezdtek visszatérni a dolgok a normál kerékvágásba, úgy kezdtem el újra fűzni. Szóval remélem, hogy gyakrabban láthatom majd a munkáidat. :)

Anami írta...

Sajnos, az elmúlt pár hónapban, vagy pontosabban lassan-lassan már 1,5 éve??? én sem vagyok túl aktív, így csak most láttam, hogy milyen sérelem ért. Nagyon sajnálom, én a magam részéről nagyon szeretem a munkáidat, egyediek, színviláguk harmonikus, és sokszor mégis formabontó, és pont ezáltal alkot egységet. Sajnálnám, ha nem alkotnál tovább!!! Ugyanakkor ismerős a probléma, amikor az embernek mérlegelnie kell, mi a fontosabb, és más irányba kell koncentrálnia az energiáit. Remélem, megoldódnak a gondjaid, és újult erővel térsz vissza! Puszi

Andrea írta...

Csodaszép szettek, csodaszép színekkel!

Ababeads írta...

A fantastic work!! pretty colors and design!!!

Orsi írta...

Köszönöm szépen és igyekezni fogok összeszedni az energiáimat és gyakrabban jönni!

Thank you!

znagykati írta...

Orsina!
Nagyon örülök, hogy visszatértél. Bár személyesen még sosem találkoztunk, az elejétől fogva figyelemmel követem a blogodat, és nagyon sajnáltam, hogy be akartad fejezni. Te mindig abszolút inspiráció voltál számomra, rajtad keresztül találtam rá a többi gyöngyös lányra, és kezdtem el blogozni én is. Egyszerűen mesés minden, amit csinálsz, és azzal, hogy maradsz, bennem is tartod a lelket.
Ami szép, arról nem lehet lemondani.
Kati

Orsi írta...

Jaj, de aranyos vagy, nagyon szépen köszönöm a kedves szavaidat!!! :)