2010. április 12., hétfő

Egy kis ez meg egy kis az :)

Elsőként szeretném Nektek bemutatni a kis gyöngyös klubunkat, amely debreceni vagy Debrecenben tanuló gyöngyös leányzókból áll. Körülbelül fél éve alakultunk, rendszeresen összeülünk fűzni, tanulni egymástól meg úgy egyáltalán beszélgetni, és nagyon jó kis csapat lett belőlünk! :) Egyébként többen vagyunk, mint amennyien a fotón szerepelünk (remélem ha a többieknek is lesz majd idejük, csatlakoznak hozzánk valamikor)!

Balról jobbra: Maya, én (kirobbanó kacaj előtti nagy vigyorral :)), Kirszti, Ági, Écike, középen rajtunk pedig Ari/Rongyilla hever! :D

Másodszor pedig hozzám is eljutott ez a díj, és már írom is a szabályokat!

1. Ha valaki adja, én elfogadom, ellenvetés nélkül.
2. A logót kirakom a blogomba.
3. A szabályzatot kirakom a blogomba.
4. Megnevezek hat másik blogot, akiknek átadom a címet.


Tehetségesnek számtalan alkotótársat tartok és úgy látom a díj már körbeért, így visszaadom mindenkinek akitől én kaptam (az majdnem 6)! :)

5. Kitöltöm a tesztet, és kirakom a blogomba.

Név: Orsolya
Becenév: Orsi, Orsika, Orsina, Oresz, Kincsem, Cuncika, Mucus (lehet válogatni) :D
Lakhely/Születési hely: Debrecen
Magasság: 174-5-6? cm
Névnap: október 21.
Foglalkozás/Iskola: eredetileg rajztanár, de van még ha jól számolom 3 szakmám, május végén lesz meg a 4. és szerintem lesz még pár, mert az élethosszig tartó tanulás híve vagyok, sosem unom meg :)
Testvérek: "Én és a kisöcsém..."
Anyanyelv: magyar
Beszélt nyelvek: angol-imádom, de mivel általában nem használom (legalábbis nem napi szinten sajnos), ezt is folyamatosan tanulom, olasz-a másik nagy szerelem, de még csak nemrég kezdtem, és franciául is gagyogok pár mondatot, de ezt inkább felejtsétek el (uuuutálom...elnézést attól, aki szereti, de én nagyon nem)
Gyűjtemény: könyvek, fotók, képkeretek, filmek, dekoratív gyertyák, gyöngyök és minták természetesen (meg még biztos van pár dolog, ami most nem ugrik be)
Kedvencek: a Szerelmemmel töltött minden egyes perc, Olaszország (jó lenne egyszer ott élni, addig is ha tehetem, látogatom), Süti a csincsillánk (remélem nemsokára egy kis barátot is beszerezhetünk neki, addig Zulut, a plüssállatkáját nyúzza :))
Cipőméret: 39
Zsebpénz: régen így hívtuk, igen
Álom: egy kis kulipintyó, család, nyugalom, Olaszország (ez így együtt kellene :D)
Háziállatok: Süti, aki néha Manci is, de jó lenne egyszer kutyus és cica is

6. Megnevezem, hogy kitől és mikor kaptam, és nagy, színes betűkkel kirakom a blogomba. A díjat Piky, Lujza, Tündrüs, Maya és Kirszti ajándékozta nekem (csak 1 színt engedett a rendszer...).

7 megjegyzés:

Bandrea's Beads írta...

Szuper kis klubot csináltatok!! Ha nem lennétek olyan messze mennék fűzni hozzátok!!!

Timi írta...

Még mindig szépek vagytok lányok!!!!! A következőn én is ott szeretnék lenni :)

Orsi írta...

Gyere, gyere! Andrea! Te is jöhetnél!!!! :)

Anikó - Gyöngyszerelem írta...

ÓÓÓÓÓ DE JÓÓÓÓÓ! Milyen jó lenne csatlakozni hozzátok, egy ilyen szuper jó kis vidám csapathoz! Kár, hogy ilyen messze vagyunk egymástól. :(
De majd innen figyelek! :)

Orsi írta...

Anikó! Milyen kár, hogy messze vagy! Szívesen fogadnánk! Nagyon szeretünk együtt lenni virtuálisan és élőben is, nincs nálunk irigység, féltékenykedés (amik mostanában jellemzők erre a rohanó és személytelenné váló világra...), mi mindent megosztunk egymással! :)

Mili írta...

Szuperek vagytok csajszik!
Örülök nagyon nektek!

Orsi írta...

Kösziii! Mi is örülünk Neked! :)))